Zakelijk

Sense Aandachttraining is gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van op maat gemaakte trainingen en coachings voor jou en je collega’s. Om zelf met meer focus en aandacht je beroep uit te oefenen of om de mindfulness beoefening toe te passen in je werk. We hebben een breed scala van opdrachtgevers waarvan de meest recente: GGZ Groningen. Ook zijn wij als erkend onderwijsinstituut ingeschreven bij het CRBKO waardoor de trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Bekijk hieronder het overzicht van ons aanbod of neem direct contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 
 

In company

In deze Incompany training komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:
• Omgaan met emoties en gevoelens
• Communicatie en contact
• ‘Hoe ga je om met vragen en problemen van de deelnemers?’

Meer informatie? Lees hier verder.

Individuele Training mindful leidinggeven

Mindful leidinggeven is met je aandacht in het hier en nu aanwezig zijn, waardoor je weet wat je doet…terwijl je het doet. Dat bereiken we door jou de gelegenheid te geven de natuurlijke vaardigheid van het ‘bewust aandacht geven aan wat zich in jezelf en je omgeving afspeelt’ te ontwikkelen.

Meer informatie? Lees hier verder.

Mindfulness op het werk

Mindful zijn betekent aandacht hebben voor de ervaring van het moment. In plaats van in gedachten nog in het verleden of al met de toekomst bezig te zijn, blijft je aandacht bij het huidige moment.

Meer informatie? Lees hier verder.

Masterclass mindful leidinggeven

Mindful leidinggeven is met je aandacht in het hier en nu aanwezig zijn, waardoor je weet wat je doet terwijl je het doet. Dat bereiken we door jou de gelegenheid te geven de natuurlijke vaardigheid van ‘bewust aandachtgeven aan wat zich in jezelf en je omgeving afspeelt’ te ontwikkelen.

Meer informatie? Lees hier verder.