Jaargroep: Veerkracht

Jaargroep thema: veerkracht

Je hebt een mindfulness­training gedaan en je wilt verder. Je hebt ervaren hoeveel mindfulness kan toevoegen aan je leven, aan de kwaliteit van iedere dag. Je wilt hier diepgaander mee aan de slag, maar wel op een lichte manier. Je bent op zoek naar reminders, voeding, inspiratie, en ondersteuning van een groep gelijkgestemden.

Na de acht weken mindfulness­training sta je er weer alleen voor. Maar toch blijkt het voor velen lastig inzichten die je hebt gehad en veranderingen die zich aandienden vast te houden.

Als ook jij op zoek bent naar tools voor het inbedden van mindfulness op de lange termijn dan is deze jaargroep mindfulness met als thema ‘Veerkracht’ hetgeen wat je zoekt.

Het thema Veerkracht staat dit jaar centraal om te midden van alle veranderingen, onzekerheden en hectiek sneller terug te kunnen veren naar balans en innerlijke rust.

 

Data start september 2023 

Jaargroep
20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december

24 januari, 6 maart, 10 april en  5 juni 2024

Woensdagavond 19.15 – 22.00 uur

1 Stiltedag naar keuze tijdens deze periode. 

Note: groep is vol

 

Data start januari 2024

31 januari, 13 maart,  24 april , 12 juni

4 september, 9 oktober, 13 november en 11 december

Woensdagavond 19.15 – 22.00 uur

Stiltedag naar keuze tijdens deze periode. 

 

Trainer

Rommy Hutting

 

Locatie

Barkmolenstraat 64 Groningen

 

Prijzen

Particulier: € 560,- tot € 790,- (prijs is afhankelijk van het netto-gezinsinkomen)

Zakelijk: € 990,- (prijs is vrijgesteld van BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, de stiltedag en een heerlijk uitgebreide lunch tijdens de stiltedag. Het is mogelijk om gespreid te betalen.
Steeds meer werkgevers zijn bereid de investering te vergoeden. Voor mensen met een chronische ziekte of handicap zijn er soms mogelijkheden via een PGB. Lees hier meer over eventuele vergoedingen van dergelijke trainingen.

1 jaar lang komt de jaargroep 1 keer per maand bij elkaar. Tijdens iedere bijeenkomst hebben we passende meditaties, bewegingsoefeningen en onderzoeken we een thema. We werken aan de hand van het boek van Peter van der Roest Mindful leidinggeven. In die zin staat het Mindful leiderschap over je leven centraal. Het bewuster leven en keuzes maken in plaats van steeds handelen vanuit de automatische piloot.

We verdiepen ons in thema’s als:

  • Ruimte voor mindfulness vinden te midden van onze (drukke) levens
  • Het cultiveren van vriendelijkheid naar onszelf
  • De doe- en zijnsmodus temidden van je dagelijks leven
  • Gedachten als gedachten zien
  • leiding geven aan jezelf en in je rol als professional
  • mindfulness terwijl je in volle actie bent
  • mindfulness als gids bij keuzes die je leven gelukkiger maken

Ook is er ruimte om je voortgang – én je struikelblokken – van het integreren van mindfulness in je leven te bespreken. Je vindt steun in de herkenbare thema’s hierin. Reflectie op de dagelijkse praktijk met mindfulness biedt ook de mogelijkheid om tot dieper inzicht te komen en bij lastige thema’s meer te verzachten.

Voor iedereen die een achtweekse mindfulness training heeft gedaan en zich wil committeren om mindfulness dieper te verankeren in het dagelijks leven en meditatiepraktijk.

We maken gebruik van het boek:

Mindful Leidinggeven

Peter van den Roest, Uitgeverij: Altamira, EAN: 9789401300971

Voor iedereen die een achtweekse mindfulness training heeft gedaan en zich wil committeren om mindfulness dieper te verankeren in het dagelijks leven en meditatiepraktijk.

Meld je nu aan voor een vervolgtraining    Ja, ik ga akkoord.