Masterclass mindful leidinggeven

Mindful leidinggeven, wat houdt het in?

Veranderingen en uitdagingen kunnen een motor zijn voor vitaliteit en werkplezier, en tevens vragen om brandstof. Hoe blijf je veerkrachtig, hoe houd je mentale rust bij tegenslagen en hoe blijf je energiek genoeg om kansen te herkennen en te benutten? Het mindfulness-programma van Sense Aandachttraining draagt bij aan het in balans blijven en aandacht houden voor je leiderschap en voor je team of project. Ook als de werkdruk hoog is.

Mindful leidinggeven is met je aandacht in het hier en nu aanwezig zijn, waardoor je weet wat je doet terwijl je het doet. Dat bereiken we door jou de gelegenheid te geven de natuurlijke vaardigheid van ‘bewust aandachtgeven aan wat zich in jezelf en je omgeving afspeelt’ te ontwikkelen.

  • Overzicht creëren
  • Toelaten wat je ervaart
  • Niet constant ‘doen’
  • Accepteren wat er is
  • Niet oordelen

Kortom: het zorgt ervoor dat je authentiek, verbindend, emotioneel intelligent, verandervaardig en verantwoordelijk leiding geeft.

Bij Sense kun je een masterclass mindful leidinggeven volgen welke één complete dag in beslag neemt, of een leergang mindful leidinggeven welke bestaat uit 9 losse middagen met afsluitend een stiltedag (lees hier meer over de leergang). Ontvang 50% korting op de masterclass, als je zowel de masterclass als de leergang gaat volgen. Breng je een collega mee dan ontvang jijzelf 25% korting op de masterclass.

Na het volgen van deze masterclass:

– heb je meer inzicht in hoe je met stress omgaat
– heb je ervaren wat de kracht is van gerichte aandacht
– weet je hoe je mindful kunt werken
– kun je thuis oefeningen doen
– weet je (weer) wat je inspireert
– ben je je meer bewust van de keuzes die je maakt
– heb je zicht op wat energie vreet en wat energie geeft.

Kennis, oefeningen en concrete tips voor mindful leven en werken worden je deze dag aangereikt. Je ontdekt hoe je kunt schakelen tussen actie en reflectie. Dat geeft je de vrijheid om bewust te kiezen – een cruciaal vermogen in deze tijd.

Docent: Peter van der Roest.
Klik hier voor meer informatie over Peter, zijn boek en zijn masterclasses.

Meerdere keren per jaar wordt er een masterclass georganiseerd. Houd onze website in de gaten voor de eerstvolgende masterclass, meld je aan voor onze nieuwsbrief of stuur ons een mailtje om direct op de hoogte gehouden te worden.
Deelnemers: minimum 6, maximum 14 deelnemers.

Kosten: € 285,-  inclusief boek Mindful leidinggeven en lunch.

Bestemd voor: bestuurders, leidinggevenden, staffunctionarissen, managers, afdelingshoofden, adviseurs.

Als je overweegt mee te doen, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de training en om je aan te melden of voor vrijblijvend advies.

Meld je nu aan voor een training


    IncompanyMindfulness op WerkLeergang Mindful LeidinggevenMasterclass Mindful Leidinggeven


    Ja, ik ga akkoord.