Hier staat Sense Aandachttraining voor

Waar wij voor staan

Vanuit de wens om iedereen de kracht van aandacht te laten ervaren is Sense Aandachttraining in 2005 opgericht door Sietske de Haan en in 2013 overgenomen door Rommy Hutting. Vanaf het begin biedt Sense Aandachttraining een divers aanbod in de leer en beoefening van aandacht en mindfulness meditatie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de beoefening hiervan stress en burn-out klachten vermindert, een direct effect op de gezondheid en levenslust heeft en helpt om persoonlijke mogelijkheden beter te benutten.

De behoefte en beweegredenen om met dergelijke coaching en trainingen te starten is bij iedereen anders. Zo ook de beoefening ervan. Onze filosofie is dan ook dat iedereen de persoonlijke coaching en trainingen moet kunnen volgen die bij hem of haar past. Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in het opzetten van coaching, workshops en trainingen die volledig op maat gemaakt worden naar je persoonlijke wensen of de behoeftes vanuit een organisatie of werkplek.

Hierbij is Sense Aandachttraining als categorie lid 1 geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN , beroepsvereniging NVPA en het RBCZ. Dit houdt in dat de kwaliteit en kunde voor de trainingen en coaches gecontroleerd worden en erkend zijn door de beroepsverenigingen. Alleen bij een categorie lid 1 registratie bij de VMBN kan een mindfulnesstraining vergoed worden door bepaalde zorgverzekeraars vanuit de aanvullende dekking. Hiernaast staan we ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hiermee zijn wij erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs en is ons aanbod daardoor vrijgesteld van BTW.

Kortom: bij Sense Aandachttraining ben je verzekerd van de persoonlijke begeleiding, coaching en training die bij je past, gegeven met de kwaliteitsstandaarden die je verdient.