Gratis Online Meditatie Sessies

Online Meditaties

Elk kwartaal doen we een gratis online meditatie via Zoom. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop! Via de gratis software van ZOOM kan je deelnemen aan de Online Meditaties sessies gegeven door Rommy Hutting.

 

In de meditatie sessies behandelen we verschillende onderdelen uit de mindfulness- en compassie meditaties. Om deel te nemen aan de online meditatie kan je je  inschrijven door hier te klikken of hierboven bij direct aanmelden.  Na je inschrijving ontvang je een mail met de toegangslink van ZOOM voor de meditatie. Het programma ZOOM is gemakkelijk en gratis in gebruik en biedt ook mogelijkheden om met elkaar te delen.

Buiten je computer, smartphone of tablet en een goede internetverbinding heb je verder niets nodig om de sessie te kunnen bijwonen.

Data 2023:

*we zullen spoedig nieuwe data communiceren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle data!

 

Voor de online meditatie vragen we je een vrijwillige bijdrage van €3,-, €7,- of €10,- euro. Na het volgen van de meditatie ontvang je een tikkie waarbij je dit zelf kunt aangeven.

Wil je graag persoonlijk, één-op-één verder met je mindfulnessmeditatie, compassiemeditatie of coaching, of juist in een groep (uiteraard volledig volgens de meest recente Covid-19 regels) stuur mij dan hier even een berichtje of kijk in onze agenda voor een training die bij je past!

Tot dan!

Warme groet,

Rommy Hutting